Agrifac - Exxact ontbladeren

Ontbladeraars geschikt voor iedere situatie

Agrifac biedt u de keuze uit maar liefst drie verschillende ontbladeraars. Met een juist afgestelde ontbladeraar onstaat de beste uitgangssituatie voor perfect kop- en rooiwerk.

Onze ontbladeraars zijn voorzien van stalen klepels voor een lange levensduur. De tasters en scalpeurs zijn opgehangen aan een parallellogram om de hoogte van de bieten optimaal te kunnen volgen. Hiermee kopt u elke biet op iedere gewenste hoogte.

Integraal ontbladeraar

Met de integraal ontbladeraar wordt het blad over de volle breedte afgelegd. De vijf wielen tussen de rijen waarborgen dat het blad aangedrukt wordt tussen de rijen om hinder ervan voor de rooischaren te voorkomen. De wielen zorgen tevens voor een optimale diepteregeling van de ontbladeraar.

Standaard ontbladeraar met zij-afvoer

De standaard ontbladeraar voert het blad via de vijzel af aan de linkerkant van de machine. In combinatie met de bladverspreider wordt het blad verspreid over de voorgaande werkgang. Kiest u voor de standaard ontbladeraar met intergraalklep, dan kunt u het blad naar keuze ook recht naar achteren afvoeren.

 

Exxact ontbladeren betekent voeding voor bodem en uitgekiend voorwerk voor het rooien

  • Integraal ontbladeren vult de grond aan met nutriënten uit het blad (groenbemester)
  • Keuze voor combi ontbladeren als er sprake is van veel onkruid tussen het gewas 
  • Biet raakt niet beschadigd, optimale kwaliteit en geen verlies van suiker
  • Fijn gehakseld blad en optimale verdeling
  • Hoogte regeling voor optimale hoogte
Vraag nu jouw brochure aan

OptiTraxx

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.