Agrifac - BalancePlus

BalancePlus doeltreffende boombalans voor vlakke én heuvelachtige omstandigheden

BalancePlus, antizwiep buffers en actieve boomhoogte-regeling voor efficiënt doseren; de juiste hoeveelheid op de juiste plaats.

Heeft u zich wel eens afgevraagd waarom een koorddanser voldoende heeft aan één enkele stok om in evenwicht, ofwel in balans te blijven? Juist, door gebruik te maken van natuurwetten zoals bijvoorbeeld zwaartekracht. Hetzelfde geldt voor de Agrifac J-boom, de boom is van zichzelf in natuurlijke balans zodat er geen ingewikkeld balans systeem ontwikkeld hoeft te worden: Brilliant Simple. De Agrifac J-boom boom rolt over een maanvormige ophanging die er voor zorgt dat er in elke situatie een juiste balans is. 

Het BalancePlus systeem bewijst zich keer op keer ten opzichte van de concurrentie in eenvoud en effectiviteit. Zelfs op de meest agressieve testbanen houdt het BalancePlus systeem de boom in evenwicht. Dit alles voor een optimaal spuitresultaat: de gewenste hoeveelheid op de juiste plaats.

ProActiveBalancePlus 

ProActiveBalancePlus, actieve balancering

Het ProActiveBalancePlus balans systeem van Agrifac is een aanvulling op het BalancePlus systeem. Aan het principe veranderd niks alleen positie van de halve maan wordt automatisch geregeld. Hierdoor blijft de boom ook in moeilijke omstandigheden, zoals diepe spuitsporen door bijvoorbeeld irrigatie in balans. Doordat het balans systeem proactief reageert op machine bewegingen kan de boom exact waterpas worden gehouden zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

BoomSupportPlus 

BoomSupportPlus, bodem volgend voor optimaal spuitresultaat in heuvelachtige gebieden

Het BoomSupportPlus systeem ondersteund de chauffeur in heuvelachtige gebieden om het beste spuitresultaat te bereiken. Sensoren op de boom meten de afstand van de boom tot aan de grond of het gewas (afhankelijk van de gekozen instelling) en houden deze constant. Doordat de variabele geometrie bediend wordt door het BoomsupportPlus systeem volgt de spuitboom de bodem of het gewas, ook als de hellingen snel veranderen. Door de ingestelde hoogte en de korte reactie tijd, zorgt het BoomSupportPlus systeem voor een optimale spuitkwaliteit. Het systeem is volledig geïntegreerd in het bestaande BalancePlus systeem waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Doeltreffende boombalans voor vlakke en heuvelachtige omstandigheden

  • Brilliant Simple: De Agrifac J-boom is van zichzelf in natuurlijke balans zodat er geen ingewikkeld balans systeem nodig is.
  • ProActiveBalancePlus: Doordat het balans systeem proactief reageert op machine bewegingen kan de boom exact waterpas worden gehouden zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.
Vraag nu jouw brochure aan

Pieperline

Over de Agrifac Condor

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.