Agrifac - EcoTronicPlus

Optimale controle en intuïtieve bediening met EcoTronicPlus

Het nieuwe EcoTronicPlus systeem geeft de gebruiker alle benodigde informatie tijdens het spuiten en zorgt er voor dat de meeste functies automatisch worden uitgevoerd. Het systeem heeft een bijzonder overzichtelijke kleurenterminal waarop exact te zien is wat er in de machine gebeurt. In één oogopslag zijn de belangrijkste processen en indicatoren van de machine zichtbaar. Zo worden de actuele vloeistofstromen grafisch en overzichtelijk weergegeven. Zelfs bij fel en direct zonlicht is het scherm goed af te lezen en te bedienen. De helderheid van het kleuren touch screen bezit vanzelfsprekend een automatische dag / nacht schakeling. 

De algehele bediening van de spuit is doordacht en praktijkgericht opgezet. Vanuit het oogpunt van bedieningsgemak is er voor gekozen de functies die tijdens het spuiten gebruikt moeten worden in de joystick en de armleuning te integreren. Hiermee heeft u alle belangrijke functies direct binnen handbereik. Overige instellingen en uitlezingen doet u via de zeer toegankelijke en intuïtieve touchscreen kleurenterminal. In- en uitschakelen van de secties kunt u op maar liefst drie verschillende manieren doen: met de draaiknoppen in de armleuning, met het touchscreen of automatisch per GPS. Voor het in- en uitschakelen van de middelste sectie heeft u bovendien de beschikking over een aparte knop. Voor de breedte van elke sectie heeft u 3 keuzes: 3 meter secties, 1,5 meter secties of zelfs per dop afsluitbaar. Optimale flexibiliteit en volop keuzemogelijkheden dus. 

Geavanceerd èn gemakkelijk

Het wegscherm verschijnt automatisch in de wegmode. Het scherm geeft duidelijke en relevante informatie:
 • Informatie die in het scherm weergegeven wordt is onder andere: Rijsnelheid, Motortoerental, olie- en watertemperatuur, brandstofniveau, datum en tijd, etc.
Het werkscherm verschijnt automatisch wanneer omgeschakeld wordt naar veldmode:
 • De afgifte wordt via het scherm ingesteld
 • De positie van de kranen
 • De actuele vloeistofstromen worden grafisch weergegeven
 • Welke secties ingeschakeld zijn
 • De tank kan automatisch gevuld worden, waarbij het gewenste aantal liters via het scherm ingesteld wordt
 • Daarnaast nog veel andere informatie, zoals o.a.: Vloeistofniveau in de hoofd- en schoonwatertank, spuitdruk, afgifte, hectareteller, etc.

Om te starten met spuiten hoeft u slechts de juiste afgifte en de juiste spoorbreedte in te geven of te kiezen. Meer hoeft u niet te doen voordat u aan de slag kunt! 

Visual Guide App

Visual Guide App - AgrifacGeen uitgebreide handleidingen of ingewikkelde teksten! Bij Agrifac omarmen we alles wat Brilliant Simple is. Dus heeft u in het veld behoefte aan instructies over het gebruik van uw machine? Dan bieden wij de Agrifac Visual Guide App. Te gebruiken waar en wanneer u dat wilt.

keyboard_arrow_rightMeer over Visual Guide App

De bediening? Brilliant Simple!

 • Visueel
 • Eenvoudig
 • Gebruiksvriendelijke bediening 
 • Brilliant Simple

 

Vraag nu jouw brochure aan

EcoTronicPlus

Optimale controle en intuïtieve bediening met EcoTronicPlus

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.