Agrifac - Agrifac Milan

De getrokken veldspuit

Agrifac is trots om akkerbouwers en loonwerkers de meest innovatieve getrokken veldspuit in de wereld aan te kunnen bieden, de Agrifac Milan. De Milan biedt het meeste comfort en perfecte spuitresultaten en dus de optimale bescherming voor uw gewassen. Ook is de Milan de enige getrokken spuitmachine op de markt met de technologie van een zelfrijdende spuitmachine.

Net als alle andere Agrifac machines worden er ook bij de getrokken spuitmachine Milan twee basisprincipes consequent nageleefd. Het “4e for growers” concept en het principe “Brilliant Simple”. Deze principes omschrijven hoe Agrifac werkt aan de uitdaging van de wereldwijde groeiende vraag naar voedsel. 

Lees meer over de visie & missie van Agrifac
 

Every Drop Hits the Right Spot

Elke druppel op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid, op de juiste plaats! Dat is de enige manier om het beste resultaat te bereiken, en dat is wat Agrifac bedoeld met spuitkwaliteit. 

Het spuitresultaat hangt af van verschillende factoren. Beginnend bij een stabiele spuitboom en een constante druk in het systeem. Agrifac heeft een spuitsysteem ontwikkeld die dat mogelijk maakt. De Milan is daarom onder andere uitgerust met het slim ontworpen GreenFlowPlus systeem en zorgt voor een optimaal spuitresultaat. Agrifac blijft doorgaan met het ontwikkelen van nog betere spuitresultaten en het verbeteren van bestaande systemen.
 

Optimale gewasbescherming met de Agrifac Milan

GreenflowPlus – Geen restvloeistof, optimale gewasbescherming

Het unieke Agrifac spuitsysteem GreenFlowPlus zorgt, in combinatie met de spuitdoppen en de luchtdruk geregelde drukregelaar, voor continue circulatie van de spuitvloeistof in het hele systeem. Circulatie op hoge druk, waardoor dit systeem het mogelijk maakt om elk gewenst moment te starten met spuiten. Ook zijn hierdoor de restvloeistoffen tot een minimum gereduceerd. Dit bespaard kosten en is goed voor het milieu. 

Verdere uitleg over het GreenFlowPlus pompsysteem van de Milan
 

Stabiel en uitgebalanceerd, de aluminium spuitboom van de Milan

De aluminium spuitboom is met een balans uitgerust die zorgt voor een perfecte balancering en zo bijdraagt aan een optimaal spuitresultaat. Door een centraal geveerde ophanging hangt de spuitboom altijd horizontaal. Het pendule-principe geeft de boom een geweldige stabiliteit. Door de bouw van de boom zijn de doppen onder alle omstandigheden optimaal beschermd en vouwt deze compact op waardoor de breedte van de veldspuit beperkt blijft, wat weg transport comfortabel maakt.

Verdere uitleg over de A-boom van de Milan
 

Efficiënt en eenvoudig te bedienen

EcoTronicPlus – Makkelijk te bedienen en goed overzicht

De Milan is uitgevoerd met het bewezen EcoTronicPlus systeem. Dit maakt het bedienen van de machine erg eenvoudig. Met het kleuren touch screen is in één oogopslag alle belangrijke informatie te zien en bedient u gemakkelijk alle functies. 

Verdere uitleg over EcoTronicPlus van de Milan
 

De nieuwste innovaties - Vele andere technische hoogstandjes

De Milan veldspuit heeft vele voordelen en is op alle gebieden van moderne technologie voorzien. Enkele kenmerken zijn:

  • een krachtige membraampomp
  • een effectieve vulspoelbak voor een snelle, veilige en gemakkelijke vulling
  • een stabiele ophanging met traploos spoorbreedte
  • altijd spoorvolgend, ook in scherpe bochten
  • zowel as- als disselvering zorgen voor een comfortabele rit
  • en nog veel meer

Voldoende, voedzaam en veilig voedsel

  • “Every Drop Hits the Right Spot” dankzij GreenFlowPlus, A-Boom HighTechAirPlus 
  • “Brilliant Simple” bediening met EcoTronicPlus
  • Capaciteitsmachine voor effective gewasbescherming
Vraag nu jouw brochure aan

Agrifac Milan

Getrokken veldspuit

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.