Agrifac - 5 dingen die je niet wist over de Milan demotour

5 dingen over de milan die je nog niet wist

Tijdens de Milan Demo Tour die deze zomer door Nederland trok, waren de reacties van de bezoekers onverminderd positief. De vijf meest genoemde punten willen we graag delen met boeren die de Agrifac Milan nog niet kennen. 

 1. De bediening van de Milan is erg eenvoudig. Via het grote touchscreen is het makkelijk om instellingen in te voeren en ziet u in één oogopslag wat u doet. Tijdens het spuiten zijn de belangrijkste functies (spuiten in-/uitschakelen en boombediening) via de keypad uit te voeren. Doordat alle kranen elektrisch bediend worden, is het heel eenvoudig om de spuit te verstellen en zelfs te reinigen. Alles vanuit de cabine of het kleine scherm bij de vulspoelbak.
   
 2. “Een robuuste machine, sterk gebouwd en een ijzersterke boom” was de feedback van veel bezoekers. Door onder andere de wens om snel te kunnen spuiten met de machine, zijn er sterke materialen gebruikt. Toch blijft de machine smal en overzichtelijk.
   
 3. Een klant die mee reed tijdens de tour merkte de smalle bouw en goede vering van de Milan op. Door de standaard as- en disselvering is het comfort op de weg optimaal. Ook in het veld zorgt deze vering voor een rustige machine en dus een rustige boom. Samen met de smalle bouw van de machine, is de Milan heerlijk om mee te rijden.
   
 4. Bij Agrifac zijn we overtuigd van het belang van een stabiele boom voor een optimale spuitkwaliteit. Dit is wat veel mensen als enorm pluspunt van de Milan ervaren. De stabiliteit van de boom is dan ook een speerpunt waaraan we continue werken om deze nog verder te verbeteren. Dat geldt niet alleen voor de Milan, maar voor al onze veldspuiten.
   
 5. De combinatie van compacte fittingen met de elektrische kranen en de volledige vloeistofcirculatie tot aan de dop werd door veel mensen benoemd. Doordat de Milan de vloeistof continue rondpompt door de fittingen en de boom, blijft deze goed gemengd. Ook leidt dit tot de juiste druk op de dop op het moment dat het spuiten begint. Dat het fitwerk weinig inhoud heeft, zorgt voor optimaal gebruik van de spuitvloeistof en minimale restvloeistof wat reinigen gemakkelijk maakt. 
 
Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.