Agrifac - My Agrifac

My Agrifac -  Increase your effectiveness

Een portal waarmee de gebruiker een verscheidenheid aan services wordt aangeboden die een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van de bedrijfseffectiviteit. De portal is beschikbaar voor alle partijen: telers, loonwerkers, dealers en medewerkers van Agrifac. Op My Agrifac beschikt u over een gepersonaliseerd dashboard waar het laatste nieuws, mededelingen en de Parts Store te vinden zijn. In slechts een paar klikken kunt u hier uw machine real-time volgen. Alle relevante informatie is op een centrale plek te vinden, waardoor ook serviceaanvragen eenvoudig kunnen worden afgehandeld. Dit platform is eenvoudig toegankelijk via uw internetbrowser of via de speciaal hiervoor ontwikkelde app.

Het is een combinatie van een web en mobiele tooling die worden gebruikt om de serviceactiviteiten te optimaliseren voor de geïnstalleerde Agrifac machines. De speciaal ontworpen servicetool is beschikbaar voor servicepersoneel van Agrifac en alle gerelateerde dealers en servicepartners. Op deze manier heeft de juiste persoon direct toegang tot alle relevante machine-informatie, van onderhoudsgeschiedenis tot real-time data, verzameld door Condor Connected. De app wordt ook wel gebruikt om kennis te delen vanuit een centraal punt om zo iedere machine van de juiste onderdelen te kunnen voorzien.

Condor Connected

Doordat de nieuwe generaties Condor en Condor Endurance directe verbindingen hebben met het internet, biedt dit een totaalinzicht in de prestaties van uw machine. My Agrifac biedt een platform waarmee u inzicht krijgt in alle documentatie in en rondom uw machine, uiteraard online maar zelfs wanneer u offline bent. Op het moment dat uw machine operationeel is kunt u hem via My Agrifac volgen.

My Agrifac biedt tal van mogelijkheden, waaronder optimalisatie van de bedrijfsvoering door preventief en predictief onderhoud aan uw machine. Waar preventief onderhoud aan de hand van vaste schema’s, afgestemd op een specifieke situatie, bijdraagt aan een optimale planning, biedt predictief onderhoud slimme voorspellingen op basis van het herkennen van patronen.

Service Tool

Door iedere servicemedewerker in het Agrifac netwerk uit te rusten met de servicetool wordt ook de serviceverlening optimaal effectief uitgevoerd. Zo hebben alle servicemedewerkers direct toegang tot alle relevante informatie, van onderhoudshistorie tot live data uit Condor Connected. Daarnaast wordt via de app centraal kennis gedeeld en wordt iedere machine met de juiste onderdelen toegeleverd.

keyboard_arrow_rightGa naar My Agrifac

My Agrifac
  • Gepersonaliseerd dashboard
  • Uw eigen machine real-time volgen
  • Online parts store
  • Documentatie van uw machine
  • Preventief en predicties onderhoud aan uw machine
  • Service tool
Vraag jouw brochure aan nu

Copyright © 2016 Agrifac Machinery BV. Alle rechten voorbehouden.